2 WIE ZIJN WIJ 1600x1108

Wie zijn wij 

Lieke van den Krommenacker

Sinds 2016 werk ik mijn praktijk, de-diëtist. Met locaties in Uden, Heeswijk-Dinther en Veghel.

Ik heb een passie voor voeding, koken en lekker eten, maar vooral voor het begeleiden van mensen. Als diëtist vind ik het belangrijk om te luisteren en samen op zoek te gaan naar de beste oplossing.

Ik ben een erkend diëtist, ingeschreven in het kwaliteitsregister. Ik ben gespecialiseerd in COPD, diabetes en dieet bij darmklachten (o.a. FODMAP-dieet).

Lieke 600x667

Suzanne Spijker

In september 2022 ben ik afgestudeerd als diëtist. Ik ben blij nu deel uit te maken van de diëtistenpraktijk de-diëtist. Ik haal veel voldoening uit het persoonlijk begeleiden van mensen in hun ontwikkeling naar een gezonde leefstijl. Ik vind het belangrijk om samen een realistisch plan te maken, hierdoor is het beter vol te houden en is de kans van slagen groter.

Ik besteed graag tijd met vrienden en familie. Verder ben ik graag actief bezig: ik houd van wandelen, fietsen en dansen.

Ik ben een erkend diëtist, ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Suzanne 600x667

Nova van de Wijdeven

In maart 2024 ben ik afgestudeerd als diëtist en nu mag ik met blijdschap zeggen deel uit te maken van diëtistenpraktijk de diëtist.

Ik heb een passie voor voeding, als diëtist ga ik graag samen op zoek naar een passende gezonde leefstijl. Verder breng ik graag tijd door op het volleybalveld.

 

 

Nova Website Lieke

De-diëtist werkt samen met Ellen van Dinther van Dieet Gezond en Ria van Dijk van Voeding leeft (keerdiabetesom).

 

 

 

 

button 2023
1 marisa 1600x356

© 2022 de-diëtist